Tuesday, January 12, 2010

pelik

pagi2 mami da kepelikkan..
awat ek??
wat kat list blog2 kwn2 mami nie, sumenye x hadet sdgkan blog2 korang sume da hapdet ngn mcm2 cite..

pelikkkk..
ingatkan kwn2 x hapdet blog..tp pelik plak klu korang x hapdet blog..mcm xcaye je hihihi..
skali upenye blog mami yg xhapdet lastest post korang kat list blog tuh..
ish bebelit2 ayat mami..paham x pe yg mami nk sampaikan?

ade sape2 yg tau x cmne nk fix?
helpp..helppppp

6 comments:

Mrs Fingers said...

owhh itu senang ajer puan hani...

pi kat layout -- klik tang blog list tu...then kat SORT tu, pilih most recently updated...

sekian maceh...harap betoi la apa yg daku ajaq inih...ekekke

uzzeh said...

sat nae nk try haha

uzzeh said...

naeeeeeee
haha x menjadila..sbb kat ctu mmg hani da chose most recently update da slama nie..

aloooo xbestla..tgk mcm blog sha kan, sha da update memacam da, tp kat list hani still cite psl update pekembangan dhia..

Mrs Fingers said...

hanie...tu dah ok...try tgk...server blogger yg delay...

MamaCira said...

same with me! hahaha..
new enrty agak lama tunggu baru show kat bloglist..
ayooo..

opass.. salam kenal..
i follow u mami.. ;)

uzzeh said...

hihi slm knl mamacira..
aah lew...mmg ttbe lembab plak blog nie hihihi...