Wednesday, January 6, 2010

sadis..

kejadian di tesco..
mami bwk nawfal p teco..nk cr brg basah utk porridge nawfal as usual..mcm besela, sampai tesco, abi parking, angkat nawfal buh dlm stroller n tolak nawfal selaju mungkin mcm angin haha tipu aje then masuk ke tesco..

baru je nieh melangkah dlm teco, mami dok belek maggi kari..ttbe je ade 1 couple nie melintas dpn kami..aweknye pandang2 nawfal sambil senyum2..

mami pon senyum2 balik la..dlm ati da bajet, msti nk kate anak teruna aku kiut la tuh hihihi ttbe mami dgr dia kate x&1#@$m>^**&

mule2 mami senyum..eh ttbe mami pkir balik btol ke yg mami dgr nie..WHAT?????
dem you!~haha

bule ek dia kate..hmm dia kate ayat nie la..mami mmg ingt..sbb ayat dia pendek,padat & ringkas..maksud ayat tuh mmg jelas sekali..ayat ni diketegorikan dlm ayat penyeta...



















"eeeeeeee...telinga dia capang la"

mami rs mcm nk pusing balik je then bg penampau jepun kat dia haha.. bak kate oma,bia la capang..jnji de telinga hihihihi

hihi nie la dia budak capang sebelah intan payung mami & abi..


11 comments:

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Ermm..capang tu apa ek hani? Comel n encem ape nawfal tu.geram gak kat awek tu kalau nk tengok,tengok je la kn.toksah ckp pape.geram sgt.dun wori nawfal..u tetap comel dmata aunty ;)

SHIMA said...

sabar kak...biarlah capang,tp anak aku sendiri...mulut org ni payah nk tutup...capang3 pon,hansem pe..

kalau shima la,maki hamun je dpn dia...ntah3 anak dia nanti ****...huhu..nauzubillah...

uzzeh said...

hehe capang tuh kan intan telinga kembang haha..cube intan perhati betul2, telinga nawfal kan mcm kembang sket..hihihi

uzzeh said...

hehe akk trus kate kat abg shima, "alooo dia kate telinga baby capang"..then abg trus bedekah ketawa hihi..pelik mmg pelik tau sbb akk n abg x capang..mane mai ntah nawfal nie ttbe capang plak..hihi tp xpe, sok capang nie la nk jd mufti tau hihi

Ieda said...

hihhihi..arissa pun ala2 capang gak..wakkaakk..tp dia tetap buah hati..pengarang jatung ieda

s.h.a.d.h.i.a said...

ekeke.. capang pon takpe, cepat ckit tangkap ilmu yang cikgu ajar nanti, mendengar kata mami abi.. ekeke.. sesedap rasa je kata anak orang.. nanti terkenan baru tau.. haha

Rizziela said...

mungkin sebab dia belum kawin..so dia belum tau perasaan ibu mcm mana..

so kita maafkan ajerlah dia...sebenarnya dia nak kata cutenya bb ni...tapi macam segan-segan..tu yg dia puji tang telinga capang Nawfal... (think positive)

Mrs Fingers said...

hani...tkpe muleh bukak kelab kita ni hikhikhik....harraz pun pang-pang gak ikut babah nyee ekekkeke

uzzeh said...

haha..
ieda@ hihi xkesahla ghupe cmne pon..cukup sifat+sehat da cukup besyukur da..hihi btoi2..capang niela tangkai hati mami & abi..

tasha@ hihi gamaknye sok bile da sekolah, nawfal harusla sengetkan kepala, tujukan telinga yg capang ke arah direction mulut cekgu hahaha..cnfirm kalu budak2 lain, 50% je yg masuk dlm telinga, nawfal nie 8% masuk dlm telinga dia..hhihi rs2 mcm nawfal nie kenen ngn kezen dia kot..dulu suke sgt perati tinga anak2 sil..sumenye capang..hamik ko..

kakziela@hani x kesah pon nawfal capang hihi..capang sebelah plak tuh..menurut kajian chewah, kebanyakn mereka yg tinga capang sebelah nie berjaya in their own ways hihi barrack obama pon capang sebelah hihihi

nae@ harus kite bukak kelab capang..kite gelarkan KELCA or CAPKEL haha atau CAPANG Group hihihi

Mrs Fingers said...

heheh tatau nae kalau org cakap harraz capang, nae tk marah...unless kalau dalam nada menghina...yg ni mmg sah2 nk makan kaki aku nih! hahaha

i like...comey tawww...bila kena piat kang blink blink je merah haha

uzzeh said...

haha nae..hani pon x marah sbnrnye..hihi sajja nk wat wat marah bule?? hani dgn slambernye panggil nawfal, baby tinga capang, meh sini meh..baby tinga capang, nenen meh haha..